+32(0)477/35.67.57

 

Passie voor auto’s sinds 1980

Dat Hans-Jurgen een garage zou uitbaten was al als kleine jongen duidelijk. Elke wagen herkende hij aan het motorgeluid dus wat kon het anders worden. Hij werd dan ook actief sinds 1996 als mechanieker. Sedert 2002 vestigde Garage Hans-Jurgen zich in Oostkamp als zelfstandig gargist. De garage is nu uitgegroeid tot een garage waar service, kwaliteit, eerlijkheid en vriendelijkheid hand in hand gaan.

Kom gerust langs voor een onderhoud of herstelling van uw wagen. Heeft uw blikschade, als ervaren carrossier weet Hans-Jurgen uw wagen terug te herstellen. Heeft u winter- of zomerbanden nodig we bieden u alvast de nodige service. Om steeds up to date te blijven, blijft Hans-Jurgen cursussen volgen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij problemen met uw wagen.

Voor aankoop of verkoop van nieuwe en tweedehandswagens bent u alvast aan het juiste adres. Uw wagen wordt volledig rijklaar gezet en gekeurd we bieden ook een mooie garantie op uw aankoop. Wilt u meer zien van het aanbod of eens een auto van dichtbij bekijken breng gerust eens een bezoek in onze werkplaats, toonzaal of bekijk ons aanbod op Autoscout.